Assemblin osti Sähköpalvelu J. Vainionpään liiketoiminnan

Kuvassa vasemmalta: Assemblinin toimitusjohtaja Jukka Jäppinen ja Turun Talotekniikkaurakoinnin aluejohtaja Ari Oksanen sekä Sähköpalvelu J. Vainionpään perustaja Jari Vainionpää.
Kuvassa vasemmalta: Assemblinin toimitusjohtaja Jukka Jäppinen ja Turun Talotekniikkaurakoinnin aluejohtaja Ari Oksanen sekä Sähköpalvelu J. Vainionpään perustaja Jari Vainionpää.

Talotekniikkayritys Assemblin oy on ostanut sähköurakoita toteuttavan Sähköpalvelu J. Vainionpää oy:n liiketoiminnan 1.1.2022.

Sähköpalvelu J. Vainionpää on toiminut talotekniikka-alalla jo vuodesta 1992 lähtien ja se on profiloitunut uudisrakennustuotannon sähköurakoitsijaksi. Yritys työllistää noin 10 henkeä ja toimintaa on pääosin Varsinais-Suomen alueella Turussa sekä kehyskunnissa noin 1,5 miljoonan euron liikevaihdon verran.

Sen henkilöstö siirtyy Assemblinin työntekijöiksi, mutta jatkaa vielä toistaiseksi nykyisessä toimipisteessään. Nykyinen omistaja Jari Vainionpää jatkaa myös Assemblinin riveissä projektipäällikkönä.

– Halusin liiketoiminnalle ostajaksi yrityksen, joka on kasvuhakuinen ja jossa on selkeä organisaatio sekä hyvät toimintamallit. Tässä porukassa on paljon osaamista ja halusin tarjota asentajille hyvän jatkumon ja ensiluokkaiset kasvupolut, Vainionpää toteaa.

– Jarin ja Sähköpalvelu J. Vainionpään koko henkilöstön tekemisessä nousee esiin paljon niitä samoja asioita, kuten henkilöstön arvostaminen sekä asiakaspalvelun merkitys, joita mekin Assemblinilla haluamme näkyvän päivittäisessä tekemisessämme, Assemblinin toimitusjohtaja Jukka Jäppinen sanoo.

– Olemme tyytyväisiä, että saamme Sähköpalvelu J. Vainionpään erinomaisen osaamisen vahvistamaan Turun talotekniikan sähköyksikköä. Olemme työskennelleet yhdessä jo aikaisemminkin, joten porukka on meille tuttua, Turun Talotekniikkaurakoinnin aluejohtaja Ari Oksanen kertoo.

Verkkokursseja voi suorittaa koska tahansa!