Admicom osti Aitio Finlandin ja Hillavan

Admicom oyj on ostanut kaksi jyväskyläläistä ohjelmistoyhtiötä: Aitio Finland oy:stä osakekannan enemmistön ja Hillava oy:stä koko osakekannan.

Vuonna 2007 perustettu Aitio Finland toimittaa räätälöityjen ohjelmistoratkaisuiden kehityspalveluita, sekä niihin liittyviä integraatio- ja ylläpitopalveluita, mobiilisovelluksia ja pilvipalveluratkaisuja. Hillava puolestaan kehittää ja markkinoi pilvipohjaista toiminnanohjausjärjestelmää erityisesti kenttätyön suunnitteluun ja ohjaamiseen. Hillavan tuotteen kehitys on aloitettu vuonna 2014 osana Aitio Finlandin liiketoimintaa.

Yritysostojen jälkeen Admicomin henkilömäärä kasvaa yli 20:llä ja sillä on noin 190 työntekijää Jyväskylässä, Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Seinäjoella ja Turussa sijaitsevissa toimipisteissään.

Aitio Finlandin vuoden 2021 liikevaihdon arvioidaan olevan noin kaksi miljoonaa euroa ja Hillavan liikevaihdon noin 0,6 miljoonaa euroa.

Vuonna 2020 Admicomin liikevaihto oli 21,9 miljoonaa euroa. Tilikauden tulos oli 6,7 miljoonaa euroa. Yrityksen taloudellisena tavoitteena on vuosien 2021 – 2023 strategiakaudella keskimäärin yli 20 % liikevaihdon kasvu ja 40 – 50 % kannattavuus käyttökatteella mitattuna.

Verkkokursseja voi suorittaa koska tahansa!