Oppisopimuskoulutus on määräaikaiseen työsuhteeseen perustuvaa ammatillista koulutusta, jota täydennetään ammattioppilaitoksissa tai aikuiskoulutuskeskuksissa järjestettävillä tietopuolisilla kursseilla. 

Oppisopimuskoulutuksella voi opiskella pääasiassa samoihin ammatillisiin perustutkintoihin, ammattitutkintoihin ja erikoisammattitutkintoihin kuin oppilaitosmuotoisessa koulutuksessa. Oppisopimuskoulutus tarjoaa myös laajat mahdollisuudet ammatilliseen lisäkoulutukseen. Myös yrittäjillä on nykyisin mahdollisuus kouluttaa itseään oppisopimuksella.

Oppisopimuskoulutus on tutkintoon johtavassa koulutuksessa kestoltaan yleensä 2-4 vuotta. Lisäkoulutuksessa koulutusaika vaihtelee 4 kk – 12 kk:n välillä. Oppisopimuskoulutukseen liittyy henkilökohtainen opiskeluohjelma, jossa opiskelijan aikaisempi työkokemus ja koulutus voidaan ottaa huomioon. 

Norwescon jousiliittimet säästävät aikaa ja kustannuksia =>

Lisätietoja löydät Oppisopimus.netistä.

Miten savunpoistolaitteistot pidetään toimintakuntoisena rakennuksen koko elinkaaren ajan? Osallistu online-seminaariin torstaina 18.3.2021 klo 8.45–15.45.